Al jaren maak ik mixen die door velen worden of zijn gebruik.

In 2013 besloot ik velen mixen te delen op Mixcloud en dat heeft afgelopen week een verrassend resultaat mogen opleveren.

Het eerst berichtje dat ik zomaar ontving maakte mij duidelijk dat ik binnen was gekomen in de Soulful House Chart op nummer 75. Leuk dacht ik, maar nu een week later blijk ik op nummer 26 te staan.

Blijkt toch wel spannend te zijn als je dit soort berichten krijg en op dit moment ben ik dan al druk bezig om een nieuwe mix te produceren. De mix die nu in de Soulful House Chart staat is namelijk al 3 jaar oud en de uitdaging liogt er nu om met een nieuwe mix nog hoger te eindigen.

De mix die nu nog in de Chart staat kan je vinden op dit adres, Ronald van der Vlught, en het gaat om mix nummer 77. Natuurlijk mag je al de andere mixen ook beluisteren.

Sta jezelf ook inschreven op Mixcloud, volg me dan.